fgfdgdfgfdgfdgdf

Vision & Mission

Pernyataan Visi Kami

Our Vision Statement

Menjadi sekolah yang menyediakan pendidikan komprehensif bagi semua siswa dan menghasilkan individu dengan karakter, berbudi luhur dan unggul dalam akademik yang menginspirasi dan berkontribusi pada masyarakat lokal dan global.

To be a school that provides a comprehensive education for all students and produces individuals of virtuous character and academic excellence who inspire and contribute to the local and global society.

Pernyataan Misi Kami

Our Mission Statement

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Dapat mengintegrasikan kurikulum nasional dan internasional ke dalam kecerdasan ganda dan pendidikan dengan nilai terbaik.

To integrate national and international curriculum into a multiple intelligence and best–value education.

Meningkatkan kinerja akademis dan prestasi ko-kurikuler yang dilandasi oleh kesejajaran iman, pengetahuan dan teknologi.

To enhance academic performance and co–curricular achievements based on faith, knowledge and technology alignment.

Untuk menciptakan landasan bagi orang-orang dengan nilai karakter yang kuat dan budaya yang menyeluruh.

To create a ground for people with strong character values and well – rounded culture.

Untuk meningkatkan kompetensi siswa secara keseluruhan.

To bolster students competency entirely.

Menghasilkan individu yang berwawasan nasionalistik dan global.

To produce individuals with nationalistic and global mindset.

Mempersiapkan siswa untuk menghadapi tantangan dalam hidup dan jalur akademis mereka.

To prepare students to meet any challenges in life and in their academic pathway.